ProMarine: het bedrijf

ProMarine produceert snelvarende, planerende werkboten voor de olie-industrie, kustwacht, douane, defensie, opsporingsdiensten en search & rescue wereldwijd.

ProMarine vaartuigen variëren in grootte van 5 tot 16 meter en staan bekend om hun zeewaardigheid, prestaties en stabiliteit. De nadruk ligt vooral op het comfort voor de bemanning.

De vaartuigen zijn ontworpen en gebouwd om invloeden van langdurig zware operaties te doorstaan in alle weersomstandigheden.

Faciliteiten & Ontwerp

ProMarine is o.a. gevestigd in Velsen-Noord, gesitueerd bij de Nederlandse havens en kustlijn. Het bedrijf biedt diverse maritieme faciliteiten. Denk hierbij aan ‘in-house’ onderzoek, ontwerp en ontwikkeling. Dit alles gebeurt in een gecontroleerde omgeving met uitgebreide werkplekken voor herstel- en reparatiewerkzaamheden.

ProMarine werkt, samen met een gerenommeerd ingenieursburo, aan de nieuwste 3D-ontwerpen en prestatie-analyses, uitgevoerd door maritieme architecten die bij hun taak worden ondersteund door ervaren design engineers.

Lopende Projecten

ProMarine bouwt aan de toekomst!

ProMarine bouwt aan de toekomst!

ProMarine  bouwt momenteel aan een innoverend 14meter schip, volgens de laatste veiligheidsnormen. De PM1400 IBC, wordt duurzaam gebouwd volgens de laatste milieu normen. Door het uitgekiende rompontwerp vaart de Pm1400 IBC ook bij hogere snelheden zeer comfortabel en...

Lees meer
In Ontwikkeling: Werk Catamarans

In Ontwikkeling: Werk Catamarans

Oplevering Medio september 2017 ProMarine bouwt op het moment een PROCAT 1200IBC speciaal voor surveywerkzaamheden. De CAT wordt uigerust met 2 VOLVO Penta D6 330 PK diesel motoren, die in combinatie met het stepped hull concept een maximale snellheid zal opleveren...

Lees meer

Afgeronde projecten

RWS

jan'17 Voor onze vaste klant rijkswaterstaat vervoer van diverse levensmiddelen ter bevoorrading van lichteiland Goeree.

Lees meer

RWS

aug - okt 2016 Voor onze klant Rijkswaterstaat vervoer van en naar Huibertgat en Wierumergronden in de Noordzee. Het vervoer bestaand uit personeel en klein materiaal ter assisitentie van duikploeg bij onderwaterlassen.  

Lees meer
ProMarine i.s.m. Stichting Opkikker 2015

ProMarine i.s.m. Stichting Opkikker 2015

Meer dan 1200 Opkikkergezinnen bezochten op 29 en 30 augustus 2015 onze hoofdstad. Zij genoten van een programma boordevol vermaak. Stichting Opkikker wordt vertegenwoordigd door ruim 2500 ambassadeurs. Zij hebben in het verleden zelf een Opkikkerdag gehad vanwege een...

Lees meer