ProMarine: het bedrijf

ProMarine produceert snelvarende, planerende werkboten voor de olie-industrie, kustwacht, douane, defensie, opsporingsdiensten en search & rescue wereldwijd.

ProMarine vaartuigen variëren in grootte van 5 tot 16 meter en staan bekend om hun zeewaardigheid, prestaties en stabiliteit. De nadruk ligt vooral op het comfort voor de bemanning.

De vaartuigen zijn ontworpen en gebouwd om invloeden van langdurig zware operaties te doorstaan in alle weersomstandigheden.

Faciliteiten & Ontwerp

ProMarine is o.a. gevestigd in Velsen-Noord, gesitueerd bij de Nederlandse havens en kustlijn. Het bedrijf biedt diverse maritieme faciliteiten. Denk hierbij aan ‘in-house’ onderzoek, ontwerp en ontwikkeling. Dit alles gebeurt in een gecontroleerde omgeving met uitgebreide werkplekken voor herstel- en reparatiewerkzaamheden.

ProMarine werkt, samen met een gerenommeerd ingenieursburo, aan de nieuwste 3D-ontwerpen en prestatie-analyses, uitgevoerd door maritieme architecten die bij hun taak worden ondersteund door ervaren design engineers.

Lopende Projecten

Afgeronde projecten

RWS

jan’17 Voor onze vaste klant rijkswaterstaat vervoer van diverse levensmiddelen ter bevoorrading van lichteiland Goeree.

Lees meer

RWS

aug – okt 2016 Voor onze klant Rijkswaterstaat vervoer van en naar Huibertgat en Wierumergronden in de Noordzee. Het vervoer bestaand uit...

Lees meer